Ubuntu Touch OTA-22 arribarà el 18 de febrer

La Fundació UBports ha anunciat avui una convocatòria per provar la propera actualització de programari per al seu sistema operatiu mòbil Ubuntu Touch per als dispositius compatibles "Ubuntu Phone", OTA-22.

Mentre que la Fundació UBports encara està preparant el pas a la base Ubuntu 20.04 LTS (Focal Fossa), Ubuntu Touch OTA-22 és una altra actualització basada en Ubuntu 16.04 (Xenial Xerus) que aporta més correccions d'errors i algunes millores per als vostres dispositius mòbils.

Algunes de les noves funcions incloses a Ubuntu Touch OTA-22 són el suport WebGL en dispositius capaços per a una millor representació de gràfics en 2D i 3D, un efecte de desenfocament interactiu per al calaix d'aplicacions en dispositius que ho admeten, suport d'empremtes digitals per a OnePlus 5T, així com suport de rotació per al missatge de benvinguda (també conegut com a pantalla d'inici de sessió).

Un canvi emocionant està present en aquest proper llançament per als propietaris de Volla Phone X, ja que es convertirà en el primer dispositiu "Ubuntu Phone" que utilitzarà una imatge Halium 10. Això afegirà suport per al lector d'empremtes digitals del dispositiu i possiblement algunes millores de rendiment.

Per als propietaris de Google Pixel 3a, Ubuntu Touch OTA-22 promet una qualitat d'àudio molt millorada, ja que l'equip va aconseguir afegir un control de volum adequat i solucionar problemes amb la cancel·lació d'eco. Per als dispositius Halium 9, l'actualització fa complir els permisos de la càmera si el dispositiu ho admet.

Entre altres canvis, el proper llançament de l'OTA-22 afegeix un teclat persa, millora el navegador Morph per fer que la càmera es pugui utilitzar, corregeix un error amb la memòria cau de l'ombra, filtra alguns esdeveniments tàctils no vàlids en panells falsos i actualitza l'aplicació Dialer per suggerir automàticament. noms de contacte basats en el número de telèfon.

L'OTA-22 també obre el camí per al suport de la ràdio FM i un nou backend de contactes.