Notícia

Nova maqueta Punttic amb l'Ubuntu

La nova maqueta de Punt TIC de Catalunya forma part d'una de les accions i actualitzacions del programari i maquinari dels Punts TIC. L'any 2018 es va fer una actualització a 149 punts TIC i 130 Òmnia de la Xarxa.  Des del febrer i fins abans de l’estiu, la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, està duent a terme aquesta nova actualització.

Ubuntu passa al xat IRC de libera.chat

Com molts de vosaltres haureu sentit, la xarxa IRC de freenode va canviar la gestió fa un parell de dies, cosa que les comunitats de programari lliure van interpretar com una presa de control hostil. Com a part d 'això, el Consell IRC de l' Ubuntu, recolzat pel Consell de la Comunitat, va publicar una resolució suggerint el trasllat a Libera Chat. L’antic Consell de l’IRC i els seus successors van començar immediatament a treballar per traslladar els nostres canals, usuaris i eines a Libera Chat.

Actualitzacions de 20.10 a 21.04 deshabilitades

A causa d'un error al paquet shim, que fa que algunes arrencades EFI amb configuració antiga fan que el sistema no arranqui si s'actualitza a 21.04, de moment l'actualització no s'ofereix des de la versió 20.10. Encara es pot actualitzar manualment (amb "do-release-upgrade -d" des de la línia d'ordres), però no és recomanable fins que s'arregli l'error esmentat.

Això s'explica a les notes d'alliberament de la versió 21.04:

Subscriu-te a Notícia