Arriba una nova versió de l'Ubuntu Touch (OTA-20)

La Fundació UBports s'està preparant per a una altra actualització del seu sistema operatiu mòbil Ubuntu Touch per a dispositius Ubuntu Phone, OTA-20, que ja està disponible per a proves públiques. La nova versió estarà disponible el 19 de novembre.

Tot i que UBports segueix treballant dur per portar Ubuntu Touch a la sèrie de sistemes operatius Ubuntu 20.04 LTS (Focal Fossa), Ubuntu Touch OTA-20 arriba com una altra actualització basada en Ubuntu 16.04, principalment per corregir errors, però també per afegir algunes millores.

Els canvis més importants a Ubuntu Touch OTA-20 inclouen suport per a tipus de lletra bengalí i khmer a les arrels, que permetran als usuaris que parlen bengalí i khmer llegir text natiu en el seu idioma, la possibilitat de seleccionar un so de notificació personalitzat a la configuració del sistema. secció de so, així com suport de vibració per a notificacions en dispositius Halium 9.0 i posteriors, i suport per al LED de notificació en dispositius equipats amb un.

Un altre canvi interessant a l'actualització OTA-20 és el fet que podreu instal·lar Ubuntu Touch en un telèfon intel·ligent Google Pixel 2 mitjançant l'instal·lador oficial d'UBports. Pixel 2 ja era compatible (juntament amb el germà gran Pixel 2XL) per Ubuntu Touch, però l'instal·lador d'UBports fa que flashejar el sistema operatiu mòbil sigui molt més fàcil a qualsevol plataforma, inclosos Linux, macOS i Windows.

A part d'això, la propera actualització del programari d'Ubuntu Touch soluciona diversos errors i problemes comuns reportats pels usuaris de versions anteriors, fent que el sistema operatiu mòbil basat en Ubuntu sigui més estable i fiable per als usuaris existents.

El llançament final està programat per al proper divendres 19 de novembre de 2021, però si voleu ajudar UBports amb les proves, visiteu la seva convocatòria per a l'anunci de proves per saber com instal·lar la versió de desenvolupament Release Candidate (RC) al vostre dispositiu. Per descomptat, això no és per als dèbils de cor, així que no l'instal·leu si busqueu una experiència d'Ubuntu Touch estable i sense errors.

ota20