Inscripció a la Festa Entremaliada (13 de novembre de 2021)

Benvinguts!

La festa de llançament de la Ubuntu Impish Indri se celebrarà el dissabte 13 de novembre de 2021 al Centre Cívic Parc de l'Aigua de Sant Quirze Safaja.

L'assistència a la festa és completament gratuïta però us demanem que us inscriviu a fi que puguem preparar i dimensionar correctament l'esdeveniment.

>>> On és el Centre Cívic Parc de l'Aigua <<<

Identifiqueu-vos
Activitats

Trieu a quines activitats voleu assistir. Podeu consultar el programa d'activitats aquí. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i es prioritzarà l'entrada a l'activitat a aquelles persones que s'hi hagin inscrit prèviament.

Descripció de les activitats (S'informarà dels llocs de les sessions en una pantalla al hall)

Matí
Aula 1 - Ponències
Aula 2 - Instal·lacions

Nomenclatura del nivell tècnic de les xerrades

  • Ubuntu Bàsic

  • UbuntuUbuntu Intermedi

  • UbuntuUbuntuUbuntu Avançat

Us quedareu a dinar amb nosaltres?

Si voleu anar a dinar amb l'equip Ubuntaire dinarem a algun lloc de preu accessible al mateix poble.

Install Party

Llegiu abans de continuar

  • Podeu vindre a instal·lar l'Ubuntu al vostre ordinador o a resoldre qualsevol problema que tingueu al vostre Ubuntu ja instal·lat (si teniu algun altre GNU/Linux que no sigui Ubuntu, no us farem fora...).
  • Atès el caràcter públic i multitudinari de l'esdeveniment, els organitzadors NO es poden fer responsables dels objectes que porteu a la festa, inclosos ordinadors, perifèrics i les dades que hi tingueu dins.
  • Si veniu a l'Install Party, recordeu fer una còpia de seguretat de les dades ABANS de vindre, així com de desfragmentar, com a mínim dues vegades, el disc dur si voleu fer conviure l'Ubuntu amb algun altre sistema operatiu.
  • La vostra participació a les activitats es fa sota l'acceptació d'aquestes condicions.