Ubuntu

L'Ubuntu i el programari lliure a Ràdio Tàrrega

 Demà tenim la festa d'instal·lació de l'Ubuntu 24.04 a Tàrrega.

Ràdio Tàrrega i el GòTiC Tàrrega (el Punt Tic de Tàrrega) han fet un programa sobre el programari lliure i l'Ubuntu, i han inserit uns talls de veu d'alguns membres del nostre equip:

 https://alacarta.radiotarrega.cat/programs/elgotic/radiotarrega_podcast…

Tota la informació de la festa la podeu trobar aquí:

Crida a la participació a la Festa Noble

El proper 18 de maig celebrarem la sortida de la nova versió de l'Ubuntu amb una festa a l'Institut Alfons Costafreda, Av. Tarragona, 0, 25300 Tàrrega, Lleida . És per això que es demana si teniu alguna cosa relativa a Ubuntu o al programari lliure a explicar-nos aquell dia. L'habitual és que les xerrades siguin de mitja hora o una hora, però si en teniu per menys estona, es pot parlar.

Si teniu alguna proposta de xerrada, envieu-la a:

Walter Garcia-Fontes <walter.garcia@upf.edu>

20 anys del grup local d'Ubuntu

Avui 9 de maig de 2024 fa exactament 20 anys que es va concedir una llista de correu electrònic al grup de suport en català de l'Ubuntu. El 2024 l'Ubuntu ha complert 20 anys d'existència, i pràcticament des de l'inici va existir el "Loco" català, és a dir el grup local de suport, tal com es van constituir a moltes parts del món.

El Loco català té la particularitat de ser l'únic que no està adscrit a un sol estat o una regió geogràfica, sinó a una llengua i una cultura. 

La història de constitució del grup la podeu veure aquí:

Subscriu-te a Ubuntu