Crida a la participació a la festa ubuntaire a Ripoll (5/11/2016)

Hola ubuntaires.

El proper 5 de novembre celebrem la festa de llançament de l'Ubuntu
16.10 a Ripoll i per això us demanem si voleu presentar alguna
ponència o taller relatiu a Ubuntu o algun programari lliure.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/...ats/YakketyYak

Si us plau, contacteu amb rcarreras at ubuntu.cat si és el cas.

Salut i Ubuntu!

Festa Xenial Xerus a l'IES Ebre, Tortosa

A l’abril es va publicar la versió definitiva de l’Ubuntu[0] 16.04 (de nom tècnic Xenial Xerus). Amb aquest motiu, la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en català[1] celebrarà el proper dissabte 21 de maig la festa d’alliberament a l'IES Ebre de Tortosa durant la Lan Party[2]. Aquestes festes s’organitzen arreu del món, i l’equip d’ubuntaires en català hi ha participat sempre de forma molt activa, procurant fer-la a diferents llocs del territori.

Xerrada informativa Ubuntu - Figaró

El proper dissabte 5 de desembre es farà una xerrada informativa sobre Ubuntu a Figaró.

Concretament, es farà al centre cívic del municipi a les 13:00, precedida d'una conferència sobre guifi.net que començarà a les 11:30.

Més informació a la web de l'Ajuntament de Figaró: http://www.figaro-montmany.cat/pl194/actualitat/agenda/id1111/xerrada-in...

Cartell de la xerrada:

Crida a la participació a la festa ubuntaire d'Olot

Olot, 28 de novembre de 2015

Celebració de la sortida de la propera versió de l'Ubuntu, la 15.10 durant la Volcànica d'Olot.

Aquesta és la crida per veure si teniu preparada o teniu pensat de preparar alguna xerrada relacionada amb l'Ubuntu i que vulgueu presentar a la festa.

Hi ha una graella per omplir al wiki de la festa:
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/...s/WilyWerewolf

Dues setmanes per salvar la llibertat de panorama a Europa

D’aquí a tres setmanes la llibertat de panorama es veurà amenaçada. La llibertat de fotografiar l’espai públic i donar a la foto l’ús que desitgis, està en perill en el marc de l’actual reforma dels drets d’autor que està afrontant el Parlament Europeu. En la sessió plenària del Parlament Europeu del dijous 9 de juliol, els eurodiputats votaran un informe de la Comissió d’Afers Jurídics que inclou una esmena perillosa: no es permetria l’ús comercial d’aquest tipus d’imatges sense l’autorització expressa del titular dels drets d’autor.

Les quatre barres de la senyera catalana, per Ricard Bofill, no es podran veure més a la Viquipèdia si s’aprova la reforma dels drets d’autor de la UE

Pàgines