Inscripció a la Festa Noble Numbat a Tàrrega (Ubuntu 24.04)

Benvinguts!

La festa de llançament de la Ubuntu Noble Numbat se celebrarà el dissabte 18 de maig de 2024 a l'Institut Alfons Costrafreda de Tàrrega, Av. Tarragona, 0, 25300 Tàrrega, Lleida.

L'assistència a la festa és completament gratuïta però us demanem que us inscriviu a fi que puguem preparar i dimensionar correctament l'esdeveniment.

>>> On és l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega? <<<

Identifiqueu-vos

Teniu dret a rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets que s’expliquen en la informació addicional. Podeu consultar el detall de la política de protecció de dades a la pàgina de protecció de dades.

Activitats

Trieu a quines activitats voleu assistir. Podeu consultar el programa d'activitats aquí. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i es prioritzarà l'entrada a l'activitat a aquelles persones que s'hi hagin inscrit prèviament.

Descripció de les activitats (S'informarà dels llocs de les sessions en una pantalla al hall)

Matí
Aula 1 - Ponències
Aula 2 - Instal·lacions

Nomenclatura del nivell tècnic de les xerrades

  • Ubuntu Bàsic

  • Ubuntu Ubuntu Intermedi

  • Ubuntu Ubuntu Ubuntu Avançat

Us quedareu a dinar amb nosaltres?

No podem afegir més reserves al lloc on anirem, però hi ha diverses opcions a la ciutat

Install Party

Llegiu abans de continuar

  • Podeu vindre a instal·lar l'Ubuntu al vostre ordinador o a resoldre qualsevol problema que tingueu al vostre Ubuntu ja instal·lat (si teniu algun altre GNU/Linux que no sigui Ubuntu, no us farem fora...).
  • Atès el caràcter públic i multitudinari de l'esdeveniment, els organitzadors NO es poden fer responsables dels objectes que porteu a la festa, inclosos ordinadors, perifèrics i les dades que hi tingueu dins.
  • Si veniu a l'Install Party, recordeu fer una còpia de seguretat de les dades ABANS de vindre, així com de desfragmentar, com a mínim dues vegades, el disc dur si voleu fer conviure l'Ubuntu amb algun altre sistema operatiu.
  • La vostra participació a les activitats es fa sota l'acceptació d'aquestes condicions.