Ubuntu Borges Jam

Aquest dissablte se celebra arreu del món la Ubuntu Global Jam 04 2011, prèvia al llançament de la nova versió d'Ubuntu 11.04 Natty Narwhal prevista pel proper 28 d'abril.

Si mai heu volgut col·laborar en el desenvolupament de l'Ubuntu, així com en la seua traducció, aquesta és la vostra oportunitat. Hores d'ara, el programa previst és basat en una Marató de traduccions a càrrec del David Planella (coordinador de les traduccions d'Ubuntu) per tal de tenir catalanitzada al màxim la nova versió en el moment del seu llançament, així com un tutorial del wiki a càrrec del Rafael Carreras (contacte de l'equip d'ubuntaires amb l'Ubuntu). A més, també hi haurà una pluja d'idees, de manera que si hi ha algun tema que us interessa el podreu proposar.

Per qui no sàpiga què és això d'un «Global Jam» val a dir que és una trobada on s’intenten donar a conèixer tants àmbits com sigui possible del procés de creació de l’Ubuntu, aprofitant-la per a donar un impuls en cadascun d’ells.

Per exemple, és un bon moment per iniciar gent interessada en traducció de programes o documentació, creació de documentació, empaquetat de programes, detecció i correcció d’errades del programari, proves d’actualització, processos de prova de versions beta, etc.

Per venir i ajudar, podeu fer-ho qualsevol persona, tingueu el nivell tècnic que tingueu. Fins i tot si només teniu interès en veure’ns sense més implicació, sereu benvinguts, no patiu.

Pel que fa als detalls de l'esdeveniment, cal que us anoteu els següents:

Quan:   Ds, 2 d'abril de 2011; 11:00 - 19:00
On:  la Borrassa, Rural Lab, a les Borges Blanques
Equip organitzador: Catalan LoCo Team

Més informació al wiki de l'esdeveniment.