Sabors de l'Ubuntu

Els sabors de l'Ubuntu ofereixen una via única per experimentar l'Ubuntu, cadascú amb la seva elecció personal d'aplicacions i configuracions. Els sabors de l'Ubuntu estan respaldats per l'arxiu complet de l'Ubuntu per a la instal·lació i actualització dels paquets necessaris per al seu funcionament.

 

Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Baixeu-vos el Linkat 22.04


 

Lliurex

LliureX és una distribució de Linux iniciada el 2003 per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana dins d'un projecte que té com a objectiu principal la introducció de les noves tecnologies de la informació i la comunicació basades en programari lliure en el sistema educatiu del País Valencià.  Basada inicialment en Debian, a partir de la versió 7.09 es basa en Ubuntu.

Baixeu-vos el LliureX Escriptori 23

Baixeu-vos el LliureX Servidor 23


 

Kubuntu

El Kubuntu ofereix l'experiència de l'espai de treball KDE Plasma, un sistema molt elegant per a l'ús domèstic o professional.

Baixeu-vos el Kubuntu 24.04 

Xubuntu

El Xubuntu és un sistema operatiu elegant i fàcil d'usar. El Xubuntu vé amb l'Xfce, que és un entorn d'escriptori estable, lleuger i fàcil de configurar.

Baixeu-vos l'Xubuntu 24.04 

Lubuntu

El Lubuntu és un sabor lleuger, ràpid, i modern de l'Ubuntu que fa servir l'LXQt com escriptori per defecte.

Baixeu-vos Lubuntu 24.04 

Ubuntu Mate

L'Ubuntu MATE expressa la simplicitat d'un entorn clàssic d'escriptori. L'Ubuntu MATE és la continuació de l'escriptori GNOME 2, que va ser l'escriptori predeterminat de l'Ubuntu fins a l'octubre de 2010.

Baixeu-vos l'Ubuntu Mate 24.04 

Ubuntu Budgie

L'Ubuntu Budgie proveeix l'entorn d'escriptori Budgie que s'enfoca en la simplicitat i l'elegància. Proveeix una interfície d'escriptori basada en una metàfora clàssica utilitzant un sistema conduït per menús basat en un panel configurable.

Baixeu-vos l'Ubuntu Budgie 24.04 

Ubuntu Studio

L'Ubuntu Studio és un sabor de l'Ubuntu per a la creació de contingut multimèdia, pensat per a l'entusiasta o professional de l'àudio, vídeo i el disseny gràfic.

Baixeu-vos l'Ubuntu Studio 24.04 

Ubuntu Studio

Llibertat per a cada aula. Una opció estable, segura i conscient de la privadesa per a les escoles.

Baixeu-vos l'Edubuntu 24.04


 

cinnamon

Impulsat per la comunitat, amb l'escriptori Cinnamon del Linux Mint amb l'Ubuntu al nucli, emaquetat amb un munt de funcions ràpìdes, aquí teniu l'escriptori més tradicionalment modern que mai us encantarà.

Baixeu-vos l'Ubuntu Cinnamon 23.10


 

Unity

Aquest remix ve amb les antigues llaminadures d'Unity7 com l'HUD, el menú global, perquè pugueu seguir utilitzant les funcions d'aquest escriptori tan popular que va ser l'escriptori per defecte de l'Ubuntu entre 2010 i 2015.

Baixeu-vos l'Ubuntu Unity 24.04