Fòrum d'Ubuntu

Subscribe to Canal Fòrum d'Ubuntu Fòrum d'Ubuntu
Catalan LoCo Team
Actualitzat: fa 14 hores 55 minuts

Caràcters estranys als títols de les finestres en Català

Dll, 25/09/2017 - 19:38
Hola, he comprat un equip amb UBUNTU instal·lat i quan el pose en Català, instal·le el suport d'idioma, etc. Surten caràcters estranys als títols de les finestres, on hauria de sortir un caràcter accentuat. Adjunte captura.
Té solució?
Salutacions Attached Images

Dissabte 18 novembre: Propera festa d'instal·lació - Artful Aardwark - Ubuntu 17.10

Dij, 07/09/2017 - 09:19
Tal com marca la tradició, després de 6 mesos d'espera, a l'octubre de 2017 es farà pública la versió definitiva del GNU/Linux Ubuntu 17.10.

Per celebrar-ho, la comunitat de l'Ubuntu en català, tal i com porta fent amb l'aparició d'anteriors versions de l'Ubuntu, organitza una festa (Release Party). Aquestes festes són organitzades per tot el món pels grups locals (LoCo Teams) de l'Ubuntu.

Aquesta pàgina conté informació sobre la festa que se celebrà el dia 18 de novembre a la biblioteca municipal de Deltebre. A l'agenda hi ha les feines programades.

Si voleu participar poseu-vos en contacte amb l'equip i/o uniu-vos a la comunitat d'usuaris de l'Ubuntu en català. Ja som un bon munt de gent!

[SOLVED] Les finestres obren sempre a dalt esquerra, amb última actualització 16.04 LTS

Dc, 26/07/2017 - 10:22
Des de que el dilluns em va entrar la darrera actualització de la 16.04, totes les finestres s'obren a la posició (0,0) a dalt a l'esquerra, i no es veu la part superior on hi ha el títol de la finestra i els controls de tancat, minimitzar, maximitzar.

Si faig Alt+F7 (moure la finestra) puc arrossegar-la on vull, però si tanco i torno a obrir torna a (0,0).
Passa amb tots els programes (explorador de fitxers estàndard, thunderbird, Firefox, .....)

Sabeu si està documentat aquest comportament (no he sabut trobar info) i té algun remei?

Gràcies.
Francesc. Attached Images

Tipografies Helvètica surten incorrectes als navegadors

Dm, 18/07/2017 - 18:50
Hola,

fa un temps vaig possar moltes tipografies Helvètica a un lloc que em semblava que era l'equivalent al Fonts de Windows (la meva primera pregunta és: a ón estan ubicades les fonts de Ubuntu??). La questió es que des de aleshores, a Chrome i a Firefox em surten les lletres amb accents com a simbols raros (i moltes webs utilitzen Helvètica!). La meva segona pregunta és si ho puc arreglar sabent a ón estan les "Fonts dels navegadors" o millor reinstalar-los o què fer? Al libre office em surten correctes.

Moltes gràcies! :D