Fòrum d'Ubuntu

Subscribe to Canal Fòrum d'Ubuntu Fòrum d'Ubuntu
Catalan LoCo Team
Actualitzat: fa 5 hores 37 minuts

error copiant arxius a la memòria flash

Dv, 17/11/2017 - 10:41
El backup sempre havia anat bé fins avui. Quan faig copio tots els arxius a un llapis de memòria, em dóna error a dues de les carpetes de fotos, sempre les mateixes. Que fa molt de temps que no he tocat. Diu: hi ha hagut un error creant la carpeta "fotos", error d'entrada/sortida. També em dóna un error per cadascuna de les fotos.

He mirat a: propietats > permisos > accés a la carpeta, i diu "crear i suprimir". A "accés al fitxer" hi ha uns guionets (---). Si hi poso "lectura i escriptura", i faig clic a "aplica els permisos", ho esborra i hi torna a posar els guionets. Les altres carpetes tenen els mateixos permisos, amb els guionets, i funcionen bé. He provat amb un altre pen, i tampoc no puc gravar-hi les dues mateixes carpetes.

No es mostra la informació de la pantalla als paràmetres del sistema

Dm, 07/11/2017 - 18:22
Hola, Intentava saber la resolució de pantalla que tinc i en els paràmetres del sistema > Pantalles es mostra un missatge que diu: "No s'ha pogut obtenir la informació de la pantalla". A què pot ser degut?
Adjunte captura del missatge i dels detalls del meu sistema.
Salutacions i gràcies. Attached Images

Inscripció a la Festa Artful Aardvak (Ubuntu 17.10) a la Biblioteca Deltebre

Dij, 02/11/2017 - 09:06
La festa de lllençament de l'Ubuntu Artful Aardvak se celebrarà a la Biblioteca del Delta de l'Ebre, Deltebre.

L'assistència a la festa és completament gratuïta però us demanem que us inscriviu a fi que puguem preparar i dimensionar correctament l'esdeveniment.

>>> On és la Biblioteca Delta de l'Ebre <<<

Podeu trobar el formulari d'inscripció aquí.

Caràcters estranys als títols de les finestres en Català

Dll, 25/09/2017 - 19:38
Hola, he comprat un equip amb UBUNTU instal·lat i quan el pose en Català, instal·le el suport d'idioma, etc. Surten caràcters estranys als títols de les finestres, on hauria de sortir un caràcter accentuat. Adjunte captura.
Té solució?
Salutacions Attached Images

Dissabte 18 novembre: Propera festa d'instal·lació - Artful Aardwark - Ubuntu 17.10

Dij, 07/09/2017 - 09:19
Tal com marca la tradició, després de 6 mesos d'espera, a l'octubre de 2017 es farà pública la versió definitiva del GNU/Linux Ubuntu 17.10.

Per celebrar-ho, la comunitat de l'Ubuntu en català, tal i com porta fent amb l'aparició d'anteriors versions de l'Ubuntu, organitza una festa (Release Party). Aquestes festes són organitzades per tot el món pels grups locals (LoCo Teams) de l'Ubuntu.

Aquesta pàgina conté informació sobre la festa que se celebrà el dia 18 de novembre a la biblioteca municipal de Deltebre. A l'agenda hi ha les feines programades.

Si voleu participar poseu-vos en contacte amb l'equip i/o uniu-vos a la comunitat d'usuaris de l'Ubuntu en català. Ja som un bon munt de gent!