Walter Garcia-Fontes - Ubuntu

Subscribe to Canal Walter Garcia-Fontes - Ubuntu
Entries related with Ubuntu
Actualitzat: fa 3 hores 25 minuts

Actualització sobre com identificar una URL a partir d'un canal de ràdio

Dv, 26/04/2019 - 16:33

Això és una actualització sobre com identificar una URL mitjançant el wireshark. En un article previ vaig explicar com instal·lar el wireshark:
http://puna.upf.edu/ca/node/108
Per alguna raó, els proveïdors canals de ràdio cada cop ofusquen més la URL del canal, probablement perquè volen que els usuaris accedeixin els seus canals a travès de la seva pàgina web. Així que les meves instruccions antigues han deixat de funcionar.
A continuació explico com fer-ho avui en dia. Després d'iniciar la transmissió del canal de ràdio, i d'iniciar el wireshark com a superusuari ("sudo wireshark"), entreu "http.request" com a filtre i inicieu la captura de paquets.
Un cop el wireshark comença a mostrar alguna informació, cliqueu al menú Statistics - Resolved addresses. Aquí, veureu alguns dominis i text que els segueixen per adjuntar als dominis. Busqueu un domini que sembli que és el del canal de ràdio que us interessa i busqui un text adjunt a aquest domini que contingui les paraules "m3u" o "mp3". Aquesta hauria de ser la URL del vostre canal.

26/04/2019 - 16:33Etiquetes: UbuntuMusicRadio
Categories: Planet