S'ha alliberat l'Ubuntu 20.04.3 LTS

S'ha alliberat l'Ubuntu 20.04.3 LTS (suport a llarg termini) per als productes d’escriptori, servidor i núvol, així com altres sabors d’Ubuntu amb suport a llarg termini. Igual que la sèrie LTS anterior, 20.04.3 inclou piles d’habilitació de maquinari per utilitzar-les en maquinari més recent. Aquest suport s'ofereix a totes les arquitectures.

Per defecte, el servidor Ubuntu instal·la el nucli GA; tanmateix, podeu seleccionar el nucli HWE del gestor d'arrencada de l'instal·lador. Com és habitual, aquest llançament de punts inclou moltes actualitzacions i s’han proporcionat suports d’instal·lació actualitzats de manera que s’hauran de baixar menys actualitzacions després de la instal·lació. Inclouen actualitzacions de seguretat i correccions d'altres errors d'alt impacte, amb un enfocament a mantenir l'estabilitat i la compatibilitat amb Ubuntu 20.04 LTS. També estan disponibles ara Kubuntu 20.04.3 LTS, Ubuntu Budgie 20.04.3 LTS, Ubuntu MATE 20.04.3 LTS, Lubuntu 20.04.3 LTS, Ubuntu Kylin 20.04.3 LTS, Ubuntu Studio 20.04.3 LTS i Xubuntu 20.04.3 LTS .

Podeu trobar més detalls a les notes de llançament individuals: https://wiki.ubuntu.com/FocalFossa/ReleaseNotes#Official_flavours

Es proporcionaran actualitzacions de manteniment durant 5 anys per a Ubuntu Desktop, Ubuntu Server, Ubuntu Cloud i Ubuntu Core. Tots els sabors restants seran compatibles durant 3 anys. Hi ha suport addicional de seguretat disponible amb ESM (Extended Security Maintenance).

Per descarregar Ubuntu 20.04.3 LTS, visiteu: https://ubuntu.com/download. Als usuaris d’Ubuntu 18.04 LTS se’ls oferirà una actualització automàtica a 20.04.3 LTS mitjançant Update Manager.

Per obtenir més informació sobre l’actualització, consulteu: https://help.ubuntu.com/community/FocalUpgrades

Com sempre, les actualitzacions a l’última versió d’Ubuntu són totalment gratuïtes. Recomanem que tots els usuaris llegeixin les notes de la versió 20.04.3 LTS, que documenten les advertències i solucions per a problemes coneguts, així com notes més detallades sobre la versió de la mateixa. Estan disponibles a: https://wiki.ubuntu.com/FocalFossa/ReleaseNotes

Si teniu alguna pregunta o si creieu que heu trobat un error però no esteu segur, podeu provar de fer-ho en qualsevol dels llocs següents:

#ubuntu-cat a irc.libera.chat

https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-cat

https://ubuntuforums.org/forumdisplay.php?f=206/

Categoria