Ubuntu passa al xat IRC de libera.chat

Com molts de vosaltres haureu sentit, la xarxa IRC de freenode va canviar la gestió fa un parell de dies, cosa que les comunitats de programari lliure van interpretar com una presa de control hostil. Com a part d 'això, el Consell IRC de l' Ubuntu, recolzat pel Consell de la Comunitat, va publicar una resolució suggerint el trasllat a Libera Chat. L’antic Consell de l’IRC i els seus successors van començar immediatament a treballar per traslladar els nostres canals, usuaris i eines a Libera Chat.

Avui cap a les 3:00 UTC d’avui, la nova direcció de freenode creia que els temes dels nostres canals i la missatgeria dirigida als usuaris en la direcció correcta estaven fora de la seva política i, en lloc de consultar amb el Consell de l’IRC, van realitzar una nova presa de control hostil, els espais de noms d'Ubuntu, inclosos els sabors, així com altres espais de projectes que també utilitzaven freenode per a la comunicació. Per tal d’oferir-vos la millor experiència a l’IRC, Ubuntu ara passa oficialment a Libera Chat. Podreu trobar els mateixos canals, les mateixes persones i les mateixes eines a què esteu acostumats.

Tot i que es tracta d’un obstacle a la carretera, esperem que aporti aire fresc a la nostra comunitat per revitalitzar-la i puguem reconstruir el que teníem, però deu vegades millor.

Categoria