Inscripció a la Festa Yakkety Yak (Ubuntu 16.10)

Benvinguts!

La festa de llançament de la Ubuntu Yakkety Yak se celebrarà el dia 5 de novembre de 2016 al Casal de joves "El Galliner" a Ripoll.

L'assistència a la festa és completament gratuïta però us demanem que us inscriviu a fi que puguem preparar i dimensionar correctament l'esdeveniment.

>>> On és "El Galliner" <<<

Identifiqueu-vos
Activitats

Trieu a quines activitats voleu assistir. Podeu consultar el programa d'activitats aquí. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i es prioritzarà l'entrada a l'activitat a aquelles persones que s'hi hagin inscrit prèviament.

Descripció de les activitats (S'informarà dels llocs de les sessions en una pantalla al hall)

Matí
Tarda

Nomenclatura del nivell tècnic de les xerrades

  • Ubuntu Bàsic

  • UbuntuUbuntu Intermedi

  • UbuntuUbuntuUbuntu Avançat

Us quedareu a dinar amb nosaltres?

Si voleu anar a dinar amb l'equip Ubuntaire a un restaurant amb menú on tindrem reserva marqueu aquesta opció:

Install Party

Llegiu abans de continuar

  • Podeu vindre a instal·lar l'Ubuntu al vostre ordinador o a resoldre qualsevol problema que tingueu al vostre Ubuntu ja instal·lat (si teniu algun altre GNU/Linux que no sigui Ubuntu, no us farem fora...).
  • Atès el caràcter públic i multitudinari de l'esdeveniment, els organitzadors NO es poden fer responsables dels objectes que porteu a la festa, inclosos ordinadors, perifèrics i les dades que hi tingueu dins.
  • Si veniu a l'Install Party, recordeu fer una còpia de seguretat de les dades ABANS de vindre, així com de desfragmentar, com a mínim dues vegades, el disc dur si voleu fer conviure l'Ubuntu amb algun altre sistema operatiu.
  • La vostra participació a les activitats es fa sota l'acceptació d'aquestes condicions.

Crida a la participació a la festa ubuntaire a Ripoll (5/11/2016)

Hola ubuntaires.

El proper 5 de novembre celebrem la festa de llançament de l'Ubuntu
16.10 a Ripoll i per això us demanem si voleu presentar alguna
ponència o taller relatiu a Ubuntu o algun programari lliure.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/...ats/YakketyYak

Si us plau, contacteu amb rcarreras at ubuntu.cat si és el cas.

Salut i Ubuntu!

Festa Xenial Xerus a l'IES Ebre, Tortosa

A l’abril es va publicar la versió definitiva de l’Ubuntu[0] 16.04 (de nom tècnic Xenial Xerus). Amb aquest motiu, la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en català[1] celebrarà el proper dissabte 21 de maig la festa d’alliberament a l'IES Ebre de Tortosa durant la Lan Party[2]. Aquestes festes s’organitzen arreu del món, i l’equip d’ubuntaires en català hi ha participat sempre de forma molt activa, procurant fer-la a diferents llocs del territori.

Xerrada informativa Ubuntu - Figaró

El proper dissabte 5 de desembre es farà una xerrada informativa sobre Ubuntu a Figaró.

Concretament, es farà al centre cívic del municipi a les 13:00, precedida d'una conferència sobre guifi.net que començarà a les 11:30.

Més informació a la web de l'Ajuntament de Figaró: http://www.figaro-montmany.cat/pl194/actualitat/agenda/id1111/xerrada-in...

Cartell de la xerrada:

Crida a la participació a la festa ubuntaire d'Olot

Olot, 28 de novembre de 2015

Celebració de la sortida de la propera versió de l'Ubuntu, la 15.10 durant la Volcànica d'Olot.

Aquesta és la crida per veure si teniu preparada o teniu pensat de preparar alguna xerrada relacionada amb l'Ubuntu i que vulgueu presentar a la festa.

Hi ha una graella per omplir al wiki de la festa:
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/...s/WilyWerewolf

Dues setmanes per salvar la llibertat de panorama a Europa

D’aquí a tres setmanes la llibertat de panorama es veurà amenaçada. La llibertat de fotografiar l’espai públic i donar a la foto l’ús que desitgis, està en perill en el marc de l’actual reforma dels drets d’autor que està afrontant el Parlament Europeu. En la sessió plenària del Parlament Europeu del dijous 9 de juliol, els eurodiputats votaran un informe de la Comissió d’Afers Jurídics que inclou una esmena perillosa: no es permetria l’ús comercial d’aquest tipus d’imatges sense l’autorització expressa del titular dels drets d’autor.

Les quatre barres de la senyera catalana, per Ricard Bofill, no es podran veure més a la Viquipèdia si s’aprova la reforma dels drets d’autor de la UE

Pàgines