Xerrada informativa Ubuntu - Figaró

El proper dissabte 5 de desembre es farà una xerrada informativa sobre Ubuntu a Figaró.

Concretament, es farà al centre cívic del municipi a les 13:00, precedida d'una conferència sobre guifi.net que començarà a les 11:30.

Més informació a la web de l'Ajuntament de Figaró: http://www.figaro-montmany.cat/pl194/actualitat/agenda/id1111/xerrada-in...

Cartell de la xerrada:

Inscripció a la Festa Wily Werewolf (Ubuntu 15.10)

Benvinguts!

La festa de llançament de la Ubuntu Wily Werewolf se celebrarà el dia 28 de novembre e 2015 a la Volcànica 2015 a Olot.

L'assistència a la festa és completament gratuïta però us demanem que us inscriviu a fi que puguem preparar i dimensionar correctament l'esdeveniment.

>>> On és la Volcànica 2015 <<<

Identifiqueu-vos
Activitats

Trieu a quines activitats voleu assistir. Podeu consultar el programa d'activitats aquí. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i es prioritzarà l'entrada a l'activitat a aquelles persones que s'hi hagin inscrit prèviament.

Descripció de les activitats (S'informarà dels llocs de les sessions en una pantalla al hall)

Matí
Tarda

Nomenclatura del nivell tècnic de les xerrades

  • Ubuntu Bàsic

  • UbuntuUbuntu Intermedi

  • UbuntuUbuntuUbuntu Avançat

Us quedareu a dinar amb nosaltres?

Hi ha diverses opcions per dinar a bon preu al voltant de l'Aula d’Adults d’Olot, que és on se celebra la festa. Si voleu dinar amb l'equip d'Ubuntaires, anirem al restaurant B-Creck, que té un menú de cap de setmana de 18 euros. Si voleu aquesta opció marqueu-la:

Install Party

Llegiu abans de continuar

  • Podeu vindre a instal·lar l'Ubuntu al vostre ordinador o a resoldre qualsevol problema que tingueu al vostre Ubuntu ja instal·lat (si teniu algun altre GNU/Linux que no sigui Ubuntu, no us farem fora...).
  • Atès el caràcter públic i multitudinari de l'esdeveniment, els organitzadors NO es poden fer responsables dels objectes que porteu a la festa, inclosos ordinadors, perifèrics i les dades que hi tingueu dins.
  • Si veniu a l'Install Party, recordeu fer una còpia de seguretat de les dades ABANS de vindre, així com de desfragmentar, com a mínim dues vegades, el disc dur si voleu fer conviure l'Ubuntu amb algun altre sistema operatiu.
  • La vostra participació a les activitats es fa sota l'acceptació d'aquestes condicions.

Crida a la participació a la festa ubuntaire d'Olot

Olot, 28 de novembre de 2015

Celebració de la sortida de la propera versió de l'Ubuntu, la 15.10 durant la Volcànica d'Olot.

Aquesta és la crida per veure si teniu preparada o teniu pensat de preparar alguna xerrada relacionada amb l'Ubuntu i que vulgueu presentar a la festa.

Hi ha una graella per omplir al wiki de la festa:
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/...s/WilyWerewolf

Dues setmanes per salvar la llibertat de panorama a Europa

D’aquí a tres setmanes la llibertat de panorama es veurà amenaçada. La llibertat de fotografiar l’espai públic i donar a la foto l’ús que desitgis, està en perill en el marc de l’actual reforma dels drets d’autor que està afrontant el Parlament Europeu. En la sessió plenària del Parlament Europeu del dijous 9 de juliol, els eurodiputats votaran un informe de la Comissió d’Afers Jurídics que inclou una esmena perillosa: no es permetria l’ús comercial d’aquest tipus d’imatges sense l’autorització expressa del titular dels drets d’autor.

Les quatre barres de la senyera catalana, per Ricard Bofill, no es podran veure més a la Viquipèdia si s’aprova la reforma dels drets d’autor de la UE

Pàgines