Dues setmanes per salvar la llibertat de panorama a Europa

D’aquí a tres setmanes la llibertat de panorama es veurà amenaçada. La llibertat de fotografiar l’espai públic i donar a la foto l’ús que desitgis, està en perill en el marc de l’actual reforma dels drets d’autor que està afrontant el Parlament Europeu. En la sessió plenària del Parlament Europeu del dijous 9 de juliol, els eurodiputats votaran un informe de la Comissió d’Afers Jurídics que inclou una esmena perillosa: no es permetria l’ús comercial d’aquest tipus d’imatges sense l’autorització expressa del titular dels drets d’autor.

Les quatre barres de la senyera catalana, per Ricard Bofill, no es podran veure més a la Viquipèdia si s’aprova la reforma dels drets d’autor de la UE

Crida a la participació a la propera festa ubuntaire a Barcelona

Barcelona, 15 de novembre de 2014

Celebració de la sortida de la propera versió de l'Ubuntu, la 14.10 a l'Associació de Joves TEB del barri del Raval, a Barcelona.
Aquesta és la crida per veure si teniu preparada o teniu pensat de preparar alguna xerrada relacionada amb l'Ubuntu i que vulgueu
presentar a Barcelona.

Hi ha una graella per omplir al wiki de la festa:
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/.../UtopicUnicorn

Inscripció a la Festa Trusty Tahr (Ubuntu 14.04)

Identifiqueu-vos
Activitats

Trieu a quines activitats voleu assistir. Podeu consultar el programa d'activitats aquí. Algunes activitats tenen l'aforament limitat i es prioritzarà l'entrada a l'activitat a aquelles persones que s'hi hagin inscrit prèviament.

Descripció de les activitats

Matí
 
Tarda
Us quedareu a dinar amb nosaltres?

Si us voleu quedar a dinar amb els organitzadors i l'equip ubuntaire cal inscriure's per fer la reserva. Es dinarà a la cantina de l'Institut per un preu de 12€, que inclou un primer plat d'amanides, embotits i formatges i de segon plat fideuà, a més de beguda (aigua i vi), postres i cafès.

Si voleu dinar pel vostre compte hi ha diversos restaurants i bars al voltant de l'Institut.

Install Party

Pàgines